FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
30 januari - Fred (Den Haag)

Laan van Meerdervoort

Laan van Meerdervoort
Liza van Kuik, Jolly van der Velden en Margot Berends
Boekpresentatie Laan van Meerdervoort
Woensdag 30 januari 2019 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Woensdag 30 januari zijn Liza van Kuik, Jolly van der Velden en Margot Berends om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij presenteren hun boek Laan van Meerdervoort. Aansluitend zullen zij signeren.

De Laan van Meerdervoort is een letterlijke en figuurlijke dwarsdoorsnede van Den Haag. Alles is er te vinden: winkels, scholen, bedrijven, instellingen, kerken, woonhuizen in soorten en maten, parken, waterwegen en vele nationaliteiten.

Bij deze boekpresentatie zullen de auteurs uitgebreid vertellen over deze bijzondere laan. Auteur Liza van Kuik bespreekt uitgebreid over de ontstaansgeschiedenis van de laan met ook aandacht voor de omliggende wijken. De auteurs Jolly van der Velden en Margot Berends geven korte impressies van bijzondere gebouwen, ontmoetingen en bezoeken. Het verhaal over de laan wordt aan de hand van mooie afbeeldingen uit het boek besproken.

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €14,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu! 


 

 

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...