FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
13 december

Laura Fygi

Laura Fygi
Laura Fygi
Optreden en signeren
Dinsdag 13 december 19:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden

Dinsdag 13 december is zangeres Laura Fygi om 19:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred. Naar aanleiding van haar nieuwe cd, die exclusief in Azië is uitgekomen, Jazz Love geeft zij een optreden en aansluitend signeert zij. De cd is nergens in Nederland te koop.

In oktober verscheen de nieuwe cd bij Universal Music Azië getiteld Jazz Love. De reacties waren meer dan lovend en de cd kwam al gelijk op nummer 1 binnen in de iTunes Jazz Charts van Singapore.

Laura over Jazz Love:
"Met gepaste trots presenteer ik mijn nieuwe album dat ik met heel veel plezier heb gemaakt! Om te beginnen de selectie van de nummers waarbij ik aangenaam verrast was dat ze vandaag de dag nog net zulke mooie liedjes schrijven als in de jaren zestig. Dus dat was niet zo moeilijk, maar er daarna mijn eigen stijl van maken was dat wel … Gelukkig heb ik 5 geweldige muzikanten waar ik al meer dan 23 jaar mee werk! Zij kennen mijn stijl beter dan ikzelf en schreven zulke mooie arrangementen … Bossa, Slow Walse, Swing … Het was een genot om ze op te nemen! Ik wil met name mijn saxofonist Jan Menu bedanken die het album ook geproduceerd heeft."

De Nederlandse zangeres Laura Fygi is in Azië populairder dan in ons eigen land. Fygi is al 25 jaar een solozangeres met vijtien cd's op haar naam.
Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...