FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
10 december

Lavinia Meijer en Carel Kraayenhof

Lavinia Meijer en Carel Kraayenhof
Lavinia Meijer en Carel Kraayenhof
Optreden en signeren
Donderdag 10 december 19:00 uur
Paagman vestiging Fred; Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden
Donderdag 10 december zijn Lavinia Meijer en Carel Kraayenhof om 19:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred. In het kader van het nieuwe album met de live opnames van hun duo concert, spelen zij samen enkele nummers en signeren zij aansluitend.

Lavinia Meijer en Carel Kraayenhof
Op 7 en 9 september vonden de live opnames plaats van het duo programma van Lavinia Meijer en Carel Kraayenhof. De opnames vonden plaats in de Hertz zaal van Tivoli Vredenburg tijdens twee concerten.
Carel Kraayenhof en Lavinia Meijer ontmoetten elkaar regelmatig backstage bij concerten en festivals. Vanuit deze ontmoetingen besloten zij om de combinatie harp/bandoneon uit te proberen. Een aantal succesvolle repetities leidde tot een duo programma, waarmee zij inmiddels al vele volle zalen hebben getrokken. Ook voor aankomende seizoen staat weer een reeks concerten van dit duo in de concertagenda’s. Op hun repertoire staan milonga’s, tango’s en andere Argentijnse, Spaanse en Italiaanse composities van componisten als Piazzolla, Albeniz, Morricone, en composities van Kraayenhof zelf.

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Lavinia Meijer en Carel Kraayenhof
*
*
*
*
*
*
*
*
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...