FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 18:00 uur
Archief
22 & 23 juni - alle winkels

Legami Onderwaterweekend

Legami Onderwaterweekend
Legami Onderwaterweekend
Zaterdag 22 & zondag 23 juni 2024
Paagman, alle vestigingen
Toegang gratis
Leeftijdsindicatie: alle leeftijden

Ben jij ook fan van Legami? Van de schattige én handige Legami uitwisbare gelpennen komen namelijk drie nieuwe pennen uit! Op zaterdag 22 en zondag 23 juni vieren we de drie nieuwe pennen in de Legami-familie! In alle winkels van Paagman koop je dit weekend 10 Legami uitwisbare gelpennen voor de prijs van 8. En kom je verkleed in onderwater-thema, dan krijg je één pen cadeau!

Legami
Legami is een Italiaanse schrijfwaren fabrikant, die wordt geïnspireerd door mensen met passie, zoals schrijvers, muzikanten, en singer-songwriters. Ze luisteren naar hun muziek en lezen hun verhalen en van daaruit ontstaan ideeën, die ze omzetten in producten. Inmiddels is Legami hét notitieboekenmerk van Italië. Alle notitieboeken worden in Italië gemaakt. Legami ondersteunt duurzaam bosbeheer en ook diverse hulporganisatie zoals Unicef.

Legami uitwisbare gelpennen
Zeg vaarwel tegen fouten met de Legami uitwisbare gelpennen. Zonder gum, zonder wisser, zonder papierbeschadigingen. De speciale inkt reageert op warmte, door wrijving met het rubber uiteinde van de pen wordt de inkt onzichtbaar.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...