FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
28 januari

Lekker & simpel

Lekker & simpel
Lekker & simpel
5 jarig jubileum
Zaterdag 28 januari 2017 14:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden

Zaterdag 28 januari vieren Jorrit en Sofie van lekkerensimpel.com om 14:00 uur hun 5-jarige jubileum bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Hun kookboek Lekker & simpel verscheen in september. Jorrit en Sofie geven een kijkje achter de schermen en geven een workshop.

Lekker & Simpel
200 hoofdgerechten
Voor iedereen die hulp nodig heeft bij het beantwoorden van de vraag: 'wat eten we vandaag?' is er nu het kookboek van Sofia en Jorrit Lekker & Simpel.

Geen moeilijke gerechten waar je uren voor in de keuken moet staan maar lekkere en simpele recepten die iedereen kan maken. Een kookboek met 200 recepten voor een lekker, simpel en snel avondmaal. Recepten die binnen 20 minuten op tafel staan zoals een zelfgemaakt broodje hete kip, een eenpansgerecht met zoete aardappel, een pasta-ovenschotel met Boursin, taco lasagne. En ook de lekkerste gerechten met wraps zoals een kip-pesto wraptaart.

Dit omvangrijke kookboek bevat veel nieuwe recepten en de succesnummers van hun culinaire blog www.lekkerensimpel.com. Een blog waar maandelijks meer dan 400.000 unieke bezoekers hun weg vinden naar een lekker recept.

Jorrit van Daalen Buissant des Amorie en Sofia Chanou zijn de oprichters van de populaire blog lekkerensimpel.com (2012). Door het succes richten zij zich fulltime op het schrijven over eten en het bedenken van recepten.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...