FRED (Den Haag): Online 24/7 geopend
CENTRUM (Den Haag): Online 24/7 geopend
DELFT: Online 24/7 geopend
MALL: Online 24/7 geopend
Agenda
Archief
4 oktober - Fred (Den Haag)

Leo Blokhuis

Leo Blokhuis
Leo Blokhuis
Interview door Jean-Pierre Geelen
Vrijdag 4 oktober 2019 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op vrijdag 4 oktober is Leo Blokhuis om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Hij zal naar aanleiding van zijn boek Blauwe zomer geïnterviewd worden door Jean-Pierre Geelen. Aansluitend zal hij signeren. 

Blauwe zomer
Eind jaren vijftig. Terwijl via Radio Luxemburg langzaam de rock-’n-roll ons land binnendruppelt, is Den Haag het centrum van feesten waar Indische jongeren op elektrische gitaren een mengeling van rock-’n-roll en traditionele krontjong spelen. Het is ook de plek waar twee achttienjarige jongens met totaal verschillende achtergronden voor een keuze komen te staan: een burgermansbestaan of het avontuur zoeken in de muziek. De Nederlandse Johan wil het gelovige milieu van zijn ouders ontvluchten en vindt in zijn Indische vrienden en hun muziek een ongekende vrijheid. De in Indonesië geboren en naar Nederland gevluchte Chris wil het verleden van zich afschudden, maar botst tegen de harde, verzuilde Nederlandse mentaliteit.

Leo Blokhuis
Leo Blokhuis (1961) is voornamelijk bekend als muziekkenner en presentator van de Top 2000 a Gogo. Daarnaast is hij ook auteur van onder andere Grijsgedraaid en Het Plaatjesboek. Blauwe zomer is het sprankelende romandebuut van de geboren verteller.

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €14,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu!

 

Lees meer Lees minder
Agenda
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...