FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
17 december

Leo Blokhuis

Leo Blokhuis
Leo Blokhuis
Muzikale lezing
Donderdag 17 december 19:00 uur
Paagman vestiging Fred; Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden

Donderdag 17 december is Leo Blokhuis om 19:00 te gast bij Paagman vestiging Fred.  In het kader van zijn nieuwe soundbook Het Grote Top 2000 a Gogo kijk-, lees- en luisterboek zal hij tijdens deze avond vertellen en muziekfragmenten laten horen. Na afloop zal hij signeren.

Over Het Grote Top 2000 a Gogo kijk-, lees- en luisterboek
Na het succes van The Sound of the Westcoast en The Sound of the South presenteert De Bezige Bij in samenwerking met Universal Music een nieuw Soundbook van Leo Blokhuis: Het Grote Top 2000 a Gogo kijk-, lees- en luisterboek.
De Top 2000 a Gogo
, gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en sidekick Leo Blokhuis, is het programma dat al ruim vijftien jaar – voor een publiek van miljoenen kijkers – de verhalen vertelt achter de grote hits. Met persoonlijke ervaringen, korte muziekdocumentaires, een quiz en een popcollege van Leo Blokhuis. In het boek vertellen Leo Blokhuis en collega-programmamakers Arjan Vlakveld en Dirk-Jan Roeleven de verhalen achter de hits – én vertellen zij over de ontmoetingen met de artiesten: hoe kijken ze later terug op hun eigen succes? Hoe is het hen sindsdien vergaan? Wat doen ze nu? Door wie zijn ze geïnspireerd? De inleiding van het boek is van de hand van Matthijs van Nieuwkerk. Naast het boek vindt de lezer twee cd's met liedjes en twee dvd's met de mooiste korte documentaires die speciaal voor het programma werden gemaakt.

Over de auteurs
Leo Blokhuis schreef de boeken Grijsgedraaid, Het Plaatjesboek, City to City, Haags speelkwartier en Klein ABC van de popmuziek (met Matthijs van Nieuwkerk). Daarnaast publiceerde hij de soundbooks Sound of the Westcoast (bekroond met de Gouden Tulp) en Sound of the South. Met zangeres Ricky Koole maakt hij muziektheatervoorstellingen. Matthijs van Nieuwkerk is presentator van de televisieprogramma's De wereld draait door en De Top 2000 a Gogo. Eerder presenteerde hij Holland Sport en Nova, en was hij hoofdredacteur van Het Parool en van at5. Arjan Vlakveld is redacteur van De Top 2000 a Gogo. Dirk-Jan Roeleven is redacteur van De Top 2000 a Gogo en van Andere Tijden Sport. Van zijn hand verscheen het boek De nieuwe fiets.

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Leo Blokhuis
*
*
*
*
*
*
*
*
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...