FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
7 november - Fred (Den Haag)

Lida van Doorn

Lida van Doorn
Lida van Doorn
Boekpresentatie
Donderdag 7 november 2019 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op donderdag 7 november is Lida van Doorn om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zal die avond haar boek Werk aan je charisma presenteren en ze zal over haar boek geïnterviewd worden door Marga Miltenburg van ZijSpreekt. Aansluitend zal zij signeren.

Werk aan je charisma
Jouw uitstraling is een bijzonder belangrijk aspect in de communicatie met anderen. Het bepaalt hoe zij je zien en hoe zij je persoonlijke boodschap waarderen en interpreteren. Het plaatje kleurt het praatje! Zijn die niet met elkaar in overeenstemming? Dan ontstaat er vroeg of laat ruis in de communicatie - en dat heeft invloed op je persoonlijke effectiviteit. Wil jij weten hoe je met charisma meer impact krijgt? Dan is dit boek voor jou. Lida van Doorn leert je bewust naar jezelf te kijken. Aan de hand van drie sleutelbegrippen - authenticiteit, aantrekkelijkheid en geloofwaardigheid - laat ze zien hoe je jezelf overtuigend neerzet. Je kleding, je houding en hoe je beweegt onderstrepen wie je bent. Met een praktisch stappenplan en steekhoudende adviezen leert ze je hierop bewust invloed uit te oefenen en charismatisch over te komen.

Lida van Doorn
Lida van Doorn is trainer en coach in het ontwikkelen van charisma en het versterken van visuele overtuigingskracht. Al meer dan 25 jaar traint en adviseert ze mensen uit bedrijfsleven en politiek.

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €14,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu!

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...