FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
12 april

Linda van den Driessche

Linda van den Driessche
Linda van den Driessche
Boekpresentatie en signeren
Dinsdag 12 april 19:00 uur
Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden
Dinsdag 12 april is Linda van den Driessche om 19:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred. Zij zal haar boek 'Kracht voor tien - 10 principes om het beste uit jezelf te halen' presenteren.

Over Kracht voor tien:
Ontspannen, loslaten, hulp vragen, relativeren; hoe komt het dat we dat niet meer kunnen? Ons werkende leven is sterk veranderd – zekerheden zijn weg, kansen zijn er te over. We gaan mee in de hectiek, maar raken onszelf er ook in kwijt. We raken gestrest, piekeren teveel en  intussen is ons gedrag vooral contraproductief.

In Kracht voor tien biedt arbeids- en organisatiepsychologie Linda van den Driessche een praktische methode om je innerlijke kracht terug te vinden en een wonderbaarlijke groei door te maken. In de tien gedragsprincipe komen de nieuwste inzichten uit de neurowetenschap, oosterse wijsheid en gevestigde theorieën uit de westerse psychologie samen.

Linda van den Driessche
Linda van den Driessche is als onafhankelijk assessmentpsycholoog actief voor verschillende hr-adviesbureaus. Ze heeft een mastergraad in arbeids- en organisatiepsychologie en International Business Communication.

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Linda van den Driessche
*
*
*
*
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...