FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
13 juli

Lisetta Esveld

Lisetta Esveld
Lisetta Esveld
Boekpresentatie
Donderdag 13 juli 2017 19:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden
Donderdagavond 13 juli presenteert psychologe Lisetta Esveld om 19:00 uur haar boek bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Naar aanleiding van haar boek De kracht van sensitiviteit geeft zij een lezing en aansluitend zal zij signeren.

De kracht van sensitiviteit - Hoe fijngevoeligheid je helpt betekenisvoller te leven en werken
De zelfbewuste mens weet dat er een immense kracht schuilt in het open en sensitief durven zijn en hier op authentieke wijze uitdrukking aan durven geven. De kracht van sensitiviteit is een pleidooi voor fijngevoeligheid en het durven vertrouwen op wat je voelt, ziet of hoort in contact met jezelf of met de ander. (Hoog )sensitiviteit helpt ons namelijk overleven en het contact met onszelf en anderen te verdiepen.

Lisetta Esveld
In dit helder geschreven boek laat psychologe Lisetta Esveld zien hoe je om kunt gaan met sensitiviteit en hoe je dit kunt inzetten om je leven, zowel privé als professioneel te verrijken. Sensitief zijn, je open stellen voor prikkels en emoties, kan veel voordelen hebben. Het helpt je om je te verbinden met anderen, zowel privé als op het werk. Dit geeft zin aan je leven, motiveert en kan de motor zijn achter buitengewone prestaties. Sensitiviteit kan soms ook moeilijk te hanteren zijn. Je stelt je kwetsbaarder op en prikkels komen intenser binnen. De oefeningen en teksten in dit boek helpen om hiermee om te gaan en je te richten op de vele positieve effecten van sensitief leven.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...