stringhttps://www.paagman.nl:443/literair-abonnement
Literair abonnement van de Bezige Bij bij Paagman | 2019
FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 18:00 uur

Laat u 4 x per jaar verrassen met het Literair Abonnement van De Bezige Bij - exclusief verkrijgbaar bij Paagman

Het abonnement in het kort

  • Prijs: €75*
  • Vier bijzondere boeken in 12 maanden
  • Unieke boekenselectie door de Bezige Bij én Paagman samen
  • Geen voor de hand liggende boeken: bijvoorbeeld debutanten, onderscheidende en/of opkomende schrijvers
  • Eerste boek meteen mee in de boekhandel
  • Daarna drie verrassende boeken ophalen in de boekhandel of thuisbezorgd*
* Indien u de drie aanvullende boeken thuisbezorgd wilt krijgen, betaalt u € 5 voor het toesturen van deze drie boeken.

Laat u verrassen door fonkelnieuwe literatuur

Wilt u weleens iets lezen van een andere schrijver dan u normaal doet? Wilt u verrrast worden door een boek? De boekverkopers van Paagman maken graag de keuze voor u met het Literaire Abonnement van De Bezige Bij. U ontvangt daarmee vier keer een bijzonder en literair boek, verspreid over een periode van twaalf maanden. deze vier boeken worden speciaal voor u geselecteerd door de redacteuren van Uitgeverij De Bezige Bij en de boekverkopers van Paagman. Geen voor de hand liggende bestsellers, geen dertien-in-een-dozijn-titels, maar goede, uitgelezen literatuur, aangeraden door kenners.

Abonnee worden? Of abonnement cadeau geven!

Voor slechts € 75* sluit u een abonnement bij Paagman af. Verspreid over twaalf maanden ontvangt u vier boeken van De Bezige Bij, daarna stopt het abonnement automatisch. U kunt gemakkelijk en zonder extra kosten verlengen voor een nieuw jaar, tegen hetzelfde bedrag van € 75*. Het eerste mooi verpakte boek krijgt u in de boekhandel meteen mee, zodat u direct kunt beginnen met lezen. In drie simpele stappen activeert u met de meegeleverde voucher online uw abonnement. De volgende drie boeken ontvangt u in luxe verpakking en kunt u naar eigen keuze ophalen bij Paagman of thuis laten bezorgen - de keuze is aan u en op deze manier is het boekenabonnement ook een uniek cadeau!
* Indien u de drie aanvullende boeken thuisbezorgd wilt krijgen, betaalt u € 5 voor het toesturen van deze drie boeken.

Uniek cadeau

Door onze primeurgarantie weet u zeker dat u niet iets geeft wat al in de boekenkast van de ontvanger staat. U kunt meteen het eerste boek en de voucher als cadeau laten inpakken, zodat de ontvanger zich zelf als abonne kan registreren. De drie volgnde boeken worden uiteraard ook geleverd in een luxe verpakking: ieder boek voelt echt als een exclusief cadeau!

Een primeur in huis halen?

Welke boeken u ontvangt met dit abonnement? Dat is elke keer een verrassing. Wel staat vast dat u een exclusieve primeur hebt: als abonnee ontvangt u de boeken voordat ze in de boekhandel te koop zijn. Zo loopt u dus niet het risico dat u een boek zelf al gekocht of gekregen hebt, en kunnen wij u blijven verrassen met onze selectie.

Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...