FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
25 april - Fred (Den Haag)

Lodewijk Asscher

Lodewijk Asscher
Lodewijk Asscher
Interview door Roel Janssen
Donderdag 25 april 2019 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op donderdag 25 april is Lodewijk Asscher om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Hij zal naar aanleiding van zijn biografie Opstaan in het Lloyd Hotel door Roel Janssen geïnterviewd worden. Aansluitend zal hij signeren.

Opstaan in het Lloyd Hotel
Lodewijk Asscher. Spraakmakend wethouder van Amsterdam, minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, vicepremier, partijleider van de PvdA. Asscher heeft alles meegemaakt in de politiek, van glorieuze opkomst tot boegbeeld in de moeilijke periode die zijn partij doormaakt. Ook privé kende hij tegenslag; zijn vader overleed, telg uit de roemruchte Asscher-familie. In Opstaan in het Lloyd Hotel schrijft Lodewijk Asscher openhartig over zijn persoonlijke en politieke ervaringen. Hij schetst de dilemma’s waarvoor hij zich geplaatst ziet en verbindt deze aan de drijfveren die hem tot een van de meest bevlogen politici van Nederland maken.

Lodewijk Asscher
Lodewijk Asscher (1974) is partijleider van de PvdA. Eerder verschenen van hem de boeken De ontsluierde stad en Nieuw Amsterdam.

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €14,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu!

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...