FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
29 mei

Lucky TV

Lucky TV
Lucky TV Sander van de Pavert
Interview door Jean-Pierre Geelen
Zondag 29 mei 13:00 uur
Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden
Zondag 29 mei is Sander van de Pavert (Lucky TV) om 13:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred. Sander van de Pavert maakte het Luistergeschenk voor de Week van het Luisterboek 2016. Tijdens deze middag wordt hij geïnterviewd door Jean-Pierre Geelen en aansluitend signeert hij.

Voor het Luistergeschenk voor de Week van het Luisterboek 2016 is Sander van de Pavert van plan een ‘hertelling van een bestaand verhaal te maken en zal dit in de typische Luckyiaanse stijl produceren en regisseren tot een absurdistisch en extravagant hoorspel.’ Van de Pavert (1976, Den Haag) maakte zijn eerste korte video’s in 2003 voor Vara Laat. In 2010 ontving hij een eervolle vermelding van de Nipkowjury. Sinds 2005 levert LuckyTV een dagelijkse bijdrage aan het televisieprogramma De Wereld Draait Door.

Het Luistergeschenk wordt door de boekwinkels en de openbare bibliotheken als download of streaming aan haar bezoekers cadeau gedaan. De Week van het Luisterboek vindt plaats van maandag 23 t/m zondag 29 mei 2016.

Sander van de Pavert
Van de Pavert studeerde in 2000 af als grafisch vormgever aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Sinds 2002 leverde Lucky ruim 1500 bijdragen aan verschillende televisieprogramma’s, waaronder De Wereld Draait Door, Vara Laat, De Mike & Thomasshow, Jensen, Wat Heet, 6Pack, De Staat van Verwarring en Joezjny. Van de Pavert ontving de Nipkow aanmoedigingsprijs ‘omdat zijn absurde items actuele situaties verdraaien, ontregelen en uitvergroten.’ De voorzitter van de jury en tv-recensent Hans Beerekamp lichtte de vermelding als volgt toe: ‘Je zou zijn absurde herinterpretaties van druppels uit de wijd openstaande beeldenkraan kunnen beschouwen als de enige dagelijkse televisierecensie op televisie.’

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...