FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
20 oktober - Fred (Den Haag)

Maarten Spanjer

Maarten Spanjer
Maarten Spanjer
Lezing
Zondag 20 oktober 2019 13:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op zondag 20 oktober is Maarten Spanjer om 13:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Hij zal naar aanleiding van zijn boek Geluk is een herinnering een lezing geven. Aansluitend zal hij signeren. 

Geluk is een herinnering
Zijn ontmoetingen met legendarische figuren als Jan Wolkers, Ko van Dijk en zelfs de Braziliaanse stervoetballer Pelé zijn onvergetelijk. En wilt u weten waarom Karel Appel maar wat aanrotzooide, wat Rijk de Gooyer in een aquarium met siervissen te zoeken had en waarom de Amerikaanse zanger Johnny Cash zo snurkte? Dan mag u dit boek niet overslaan. Geluk is een herinnering geeft een indringend en bij vlagen hilarisch beeld van de jaren vijftig en zestig, gezien door de ogen van een opgroeiende Amsterdamse jongen in een land dat herstellende is van de oorlog. Acteur, schrijver en Taxipresentator Maarten Spanjer vertelt net zo gemakkelijk over een rampzalige reis naar het Spanje van Franco als over de schaamte die hem overvalt bij het halen van een pak maandverband voor zijn moeder.

Maarten Spanjer
Maarten Spanjer (1952) is geboren en getogen in Amsterdam-Oost. Hij is acteur, schrijver en verhalenverteller. Spanjer presenteerde het programma Taxi en speelde in de films Spetters en De Kameleon. Van zijn hand verschenen meerdere verhalenbundels.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...