FRED (Den Haag): open voor afhalen
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: open voor afhalen
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
8 september - Fred (Den Haag)

Maarten van Rossem

Maarten van Rossem
Maarten van Rossem
Boekpresentatie
Dinsdag 8 september 2020 16:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
RESERVEREN VOOR DIT EVENEMENT IS NIET MOGELIJK

Op dinsdag 8 september is Maarten van Rossem om 16:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Hij zal die dag zijn nieuwe boek Van Rossem houdt je scherp presenteren en een lezing geven. Aansluitend zal hij signeren. Lees hier onze coronamaatregelen en veelgestelde vragen bij evenementen.

Voor dit evenement zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar. Zowel de gereserveerde zitplaatsen als de wachtrij zijn volgeboekt. Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan hier uw persoonlijk gesigneerde exemplaar!

Van Rossem houdt je scherp

Van Rossem schijnt zijn licht over uiteenlopende thema’s, zoals de afbrokkeling van de Amerikaanse hegemonie, de invloed van de neoliberale ideologie, technologische vooruitgang en de Nederlandse parlementaire democratie. Naast prikkelende analyses op het gebied van geschiedenis, politiek en internationale betrekkingen schrijft hij ook over luchtige onderwerpen, zoals zijn geliefde Verkade-albums en de krankzinnige gewoontes van de sportjournalistiek.

Tip: geniet na het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €14,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu!

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...