FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Agenda
Archief
30 november - Fred (Den Haag)

Eendje achterna

Eendje achterna
Magnus Weightman
Voorleestheater Eendje achterna
Helaas gaat dit evenement niet door

Helaas gaat dit evenement niet door

Eendje achterna
Bunny Konijn is haar badeendje kwijt! Samen met haar broertjes gaat Bunny op zoek naar haar lievelingsspeeltje, Eendje. Ze springen in hun bootje en varen de rivier af, van berg tot zee. Maar er valt nog veel meer te beleven op en naast de rivier. Waarom racen de Vlugge Varkens zo? En waarmee gaat Marta Muis haar vlot bouwen?
Een betoverende rivierreis langs bossen, boerderijen, watervallen en havens. Met allerlei grappige dierenavonturen op en rond het water. Een zoek-en-verdwaalboek voor ontdekkingsreizigers vanaf 4 jaar.

Magnus Weightman 
Eigenlijk was het wel te verwachten dat Magnus Weightman (Groot-Brittannië, 1974) op een dag een kinderboek zou illustreren. Tekenen is een passie sinds zijn jonge jaren en het zette hem aan om architect en stedenbouwkundig ontwerper te worden. Toen hij vader werd, bracht hij zijn liefde voor tekenen, architectuur, natuur en reizen samen in zijn eerste prentenboek. Welkom Thuis, Bever! gaat over een ontdekkingstocht langs verrassende dierenwoningen en is ook een zoektocht naar thuis. Magnus heeft Brits/Noorse wortels, maar is met zijn gezin neergestreken in Rotterdam.

Lees meer Lees minder
Agenda
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...