FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 18:00 uur
Archief
21 augustus - Mall of the Netherlands

Manon Borgen

Manon Borgen
Manon Borgen
Boekpresentatie
Woensdag 21 augustus 2024 18:00 uur
Paagman vestiging Mall of the Netherlands
Toegang gratis, graag aanmelden

Op woensdag 21 augustus is Manon Borgen om 18:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Mall of the Netherlands (Leidschendam). Zij zal haar boek Over je toeren presenteren. Aansluitend zal zij signeren.

Over je toeren
De zomervakantie strekt zich lang en lusteloos voor Sofie uit. Als leerkracht in het basisonderwijs heeft ze zes weken om te doen wat ze wil. Het enige probleem? Ze weet niet wat ze wil. Wanneer ze hoort dat een vroegere vriendin in Louisiana gaat trouwen, besluit ze halsoverkop daarheen te vliegen. In Nederland blijven kniezen heeft tenslotte ook geen zin. Wie weet komt ze nog wel meer oude bekenden van haar uitwisselingsjaar tegen. Wie ze niet verwacht, is haar niet zo stiekeme crush van destijds, Clayton. Kans om indruk op hem te maken lijkt er helaas niet in te zitten. Dylan, de broer van de bruidegom, heeft Sofie namelijk de bruiloft binnengesmokkeld als zijn date en wijkt amper van haar zijde. Maar dan dient zich opeens alsnog de perfecte mogelijkheid aan om meer tijd door te brengen met Clayton. Zijn band gaat namelijk op tournee... en hij vraagt Sofie mee. Komen nu dan eindelijk echt al haar American Dreams uit?

Over je toeren neemt je mee op een muzikale roadtrip vol zelfontdekking door het zuidoosten van de VS. Dompel je onder in de wereld van de country en maak kennis met een minder bekend deel van de States, en vooral met het feelgoodtalent van Manon Borgen.

Aanmelden 
Dit evenement is gratis toegankelijk. Wel vragen wij om je aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kun je vrij plaatsnemen. Let op: een aanmelding is geen gegarandeerde zitplaats.

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Kun je het evenement niet bijwonen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar! Hier zie je het actuele aanbod van titels die je kunt laten signeren, voorzien van een persoonlijke opdracht. Doordat het boek speciaal voor jou gesigneerd wordt, zal het boek pas na het auteursbezoek uitgeleverd worden. De auteur zal het boek op die datum signeren en jij haalt het boek dan op een later moment - wanneer het jou uitkomt - op bij Paagman, of je laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij je daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Manon Borgen
*
*
*
*
*
Dit evenement is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kunt u vrij plaatsnemen. Let op: een aanmelding is geen gegarandeerde zitplaats.
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...