FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
20 april

Marc Dortu

Marc Dortu
Marc Dortu
Boekpresentatie
Vrijdag 20 april 2018 16:30 uur
Paagman vestiging Delft
Toegang gratis, graag aanmelden

Vrijdag 20 april 2018 is Marc Dortu om 16:30 uur te gast bij Paagman, vestiging Delft. Hij zal zijn boek Hoe word je een geloofwaardig leider? presenteren en aansluitend zal hij signeren. Uitgever Ina Boer zal het eerste exemplaar overhandigen. 

Hoe word je een geloofwaardig leider?
De wereld om ons heen is volop in beweging; eenvoudige lijnorganisaties en leidinggeven alleen op basis van macht zijn passé. Dat vraagt andere kwaliteiten van jou als leidinggevende. Over een van de belangrijkste kwaliteiten van goed leiderschap lees je nauwelijks: geloofwaardigheid. Terwijl geloofwaardigheid de meest bepalende factor is voor de volgbereidheid van de mensen aan wie je leidinggeeft.

Hoe word je een geloofwaardig leider? is het eerste boek in Nederland dat de koppeling maakt tussen geloofwaardigheid en leiderschap. Organisatieadviseur Marc Dortu identificeerde in zijn dagelijkse praktijk 10 inconsistenties waarmee leiders onbewust en onbedoeld hun geloofwaardigheid ondermijnen. Per hoofdstuk werkt hij deze inconsistenties uit aan de hand van heldere praktijkvoorbeelden en het directe effect ervan op de 7 steunpilaren van geloofwaardigheid.

Eerste boek in Nederland dat de koppeling maakt tussen geloofwaardigheid en leiderschap. Voor alle managers, directeuren en veranderprofessionals die willen werken aan geloofwaardiger en dus effectiever leiderschap. Een praktisch toepasbaar boek waarmee je bouwt aan je eigen geloofwaardigheid.

Marc Dortu
Marc Dortu werkt al ruim twintig jaar als organisatieadviseur, trainer en verandermanager in de (semi)publieke sector. Hij is eigenaar van organisatieadviesbureau Convergent en is als hoofd organisatieontwikkeling verbonden aan de gemeente Den Haag.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...