FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Archief
7 maart - Fred (Den Haag)

Marc Priestley

Marc Priestley
Marc Priestley
Interview door Rob Kamphues (in het Engels)
Donderdag 7 maart 2019 19:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden
Donderdag 7 maart is Marc Priestley om 19:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Priestley, tegenwoordig tv-presentator van o.a. The F1 Report, was lang monteur bij het team van McLaren. Naar aanleiding van zijn boek De monteur wordt hij geïnterviewd in het Engels door Rob Kamphues. Rob Kamphues is het vaste gezicht rondom alle Formule 1-activiteiten bij Ziggo Sport.

De monteur
In de pitstraat van de Formule 1 ligt de druk altijd ongekend hoog. De aandacht gaat daarbij vaak uit naar de supersterren: de coureurs. Maar zonder de technische kennis, vastberadenheid en stressbestendigheid van de monteurs zouden coureurs nooit het podium halen. Dit zijn de mensen die een wereldkampioen maken of breken: elke fout kan cruciaal puntenverlies opleveren.
Dat betekent niet dat de monteurs alleen fulltime hardwerk mecaniciens zijn, die dag in dag uit niets anders doen dan aan de auto sleutelen, in windtunnels staan en big data verwerken. Ze weten zich ook buiten het werk uitstekend te vermaken. Of het nou feestjes zijn op luxe jachten in Monaco, of wilde fotomomenten in een stuntvliegtuig: ook naast de baan leven ze in een wereld vol adrenaline.
In De monteur vertelt Marc Priestley over zijn ervaringen in de pits bij McLaren. Het is een boeiend kijkje achter de schermen, vol bizarre geheimen en onderlinge strijd.

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €14,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu!  

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...