FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
12 september - Fred (Den Haag)

Marcel Bril

Marcel Bril
Marcel Bril
Boekpresentatie
Woensdag 12 september 2018 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden
Woensdag 12 september 2018 is Marcel Bril om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Hij zal zijn boek Door de mist presenteren en geïnterviewd worden door politiek verslaggever van de NOS, Xander van der Wulp. Aansluitend zal hij signeren.

Door de mist
De tijd verandert en dat vraagt ook een andere opstelling van bedrijven en overheden. Kiezers en consumenten hebben – mede door social media – veel meer informatie en daardoor meer kennis beschikbaar. Instituties en bedrijven – die niet open zijn over beleid, product of dienst – kunnen niet meer met goed fatsoen hun deuren gesloten houden. Vanuit de boardroom, ministerskamer of pr-afdeling is het nog nauwelijks mogelijk om je doelgroep een gewenst imago op te dringen.

Dit boek deelt gedachten, inzichten en tips over de veranderende tijd, imago en hoe bedrijven en overheden succesvol een andere rol kunnen spelen. Het gedeelte over imago en beeldvorming is tot stand gekomen door samenwerking met de ondernemers Jaap Feil en Claus Ahlborn. Zij hebben zich de afgelopen jaren verdiept in de impact die de veranderen tijd heeft op imago’s.

Marcel Bril
Marcel Bril (1978) is voormalig politiek verslaggever voor de NOS. Hij kent de wereld van journalistiek, communicatie, beleid en politiek van binnenuit. Nu zet hij zijn kennis en ervaring in als adviseur, trainer en dagvoorzitter. Deels als zelfstandige, deels in dienst bij DUO.

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €12,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu!


 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...