FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
20 juni - Fred (Den Haag)

Marcel van Roosmalen

Marcel van Roosmalen
Marcel van Roosmalen
Interview door Jean-Pierre Geelen
Maandag 20 juni 2022 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)

AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK,
BESTEL EEN GESIGNEERD EXEMPLAAR

Op maandag 20 juni is Marcel van Roosmalen om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Hij zal naar aanleiding van zijn boek TOTAAL geïnterviewd worden door Jean-Pierre Geelen. Aansluitend zal hij signeren.

Voor dit evenement zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar. Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan uw persoonlijk gesigneerde exemplaar van TOTAAL!

TOTAAL

Journalist, schrijver en columnist Marcel van Roosmalen gold lang als een geheimtip voor iedereen met een goed gevoel voor humor, maar inmiddels horen zijn columns voor NRC tot de best gelezen van de krant, is hij een van de spraakmakendste Druktemakers bij De Nieuws BV op Radio 1 en maakt hij met Gijs Groenteman de uiterst populaire podcast Weer een dag én het alom bejubelde televisieprogramma Media Inside.

Totaal bevat zijn beste reportages van de afgelopen twintig jaar: een must-have die garant staat voor uren leesplezier.

Aanmelden
Het interview met Marcel van Roosmalen is gratis toegankelijk. In verband met de grote belangstelling voor dit bezoek en een beperkt aantal zitplaatsen, adviseren wij u ruimschoots op tijd aanwezig te zijn als u een zitplaats wilt. Een aanmelding is geen gegarandeerde zitplaats. Bij aankomst kunt u vrij plaatsnemen.

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar! Hier ziet u het actuele aanbod van titels die u kunt laten signeren, voorzien van een persoonlijke opdracht.

Hoe bestelt u een gesigneerd exemplaar?
* Plaats het gewenste boek in uw winkelmand en doorloop de stappen om uw bestelling te plaatsen.
* Kies uw voorkeur voor ophalen in een van onze winkels of voor bezorgen.
* Vink de keuzemogelijkheid om uw boek te laten signeren aan
* Voer desgewenst uw tekst voor een geschreven opdracht in

Doordat het boek speciaal voor u gesigneerd wordt, kan het boek pas na 20 juni uitgeleverd worden. Marcel van Roosmalen zal het boek op die datum signeren en u haalt het boek dan op een later moment - wanneer het u uitkomt - op bij Paagman, of u laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij u daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Onze evenementen zijn ook regelmatig via Facebook Live te volgen.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...