FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
9 december

Marco Borsato

Marco Borsato
Marco Borsato en Raymond Rutting
Meet & Greet
Zaterdag 9 december 2017 13:00 uur
Paagman vestiging Centrum
Toegang gratis, graag aanmelden
Zaterdag 9 december zijn Marco Borsato en fotograaf Raymond Rutting om 13:00 uur te gast bij Paagman vestiging Centrum, Lange Poten 41. Zij zullen het fotoboek Aruba signeren en mensen kunnen met hen op de foto.

Aruba
Hij doet er bescheiden over, maar Marco Borsato heeft naast zingen nóg een grote passie: fotograferen. En die passie werd alleen maar groter door Marco's deelname aan het tv-programma Het perfecte plaatje. Zijn grote voorbeeld is topfotograaf Raymond Rutting. Voor een masterclass gingen ze samen naar Aruba. Ze fotografeerden daar elk op eigen wijze de bewoners, de natuur, de architectuur en het carnaval. Dit boek vertelt het verhaal van een bijzondere reis en van een hechte vriendschap. Het is een liefdesverklaring van Raymond Rutting en Marco Borsato aan het kleurrijke Caribische eiland.

Marco Borsato
Marco Borsato is één van Nederlands meest bekende zangers. Zijn nieuwe album Thuis is zojuist uitgekomen.
In 2016 nam Borsato deel aan de talentenjacht Het perfecte plaatje. In het programma moesten BN-ers fotografie opdrachten uitvoeren.

Raymond Rutting
Raymond Rutting is al bijna 30 jaar werkzaam als fotograaf. Zijn werk is vele malen bekroond met diverse prijzen en onderscheidingen. Zijn foto’s hebben een kenmerkende eigen stijl, met oog voor compositie, detail, sfeer en het menselijk aspect. Van kranten, tijdschriften tot vakbladen. Van bedrijfsreportages, commerciële opdrachten tot kunstprojecten.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...