FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
2 april - Mall

Maren Stoffels

Maren Stoffels
Maren Stoffels
Leespremière De Wisselaar
Zaterdag 2 april 2022 11:00 uur
Paagman vestiging Mall

Op 6 april verschijnt het nieuwe boek van Maren Stoffels. De Wisselaar is een spannend avontuur voor lezers van 9 tot 12 jaar over Anders. Anders komt erachter dat hij een Wisselaar is. Hij kan met anderen van leven ruilen om de dingen te doen die zij eng of moeilijk vinden. Om de verschijning van het boek te vieren organiseren uitgeverij Leopold en boekhandel Paagman een heuse leespremière! Auteur Maren Stoffels en illustrator Geert Gratama vertellen je alles over De Wisselaar en uitgeverij Leopold geeft het boek cadeau aan alle deelnemers.

Ben jij een boekenwurm en wil jij graag als allereerste in Nederland De Wisselaar lezen? Beantwoord dan onze prijsvraag en wie weet ben jij één van de gelukkige lezers die op 2 april naar deze bijzondere leespremière mag:

Wat is het spannendste dat jij ooit gedaan hebt?

Stuur een mail met het antwoord op deze vraag naar [email protected]. Stuur je antwoord in vóór donderdag 17 maart. We laten je zo snel mogelijk weten of je gewonnen hebt!

Over De Wisselaar
Durf jij met iemand van leven te ruilen? Ontdek het in dit spannende boek boordevol avontuur en fantasie.
Anders ontdekt dat hij een Wisselaar is: hij kan van leven wisselen met iemand anders. Al snel krijgt hij zijn allereerste opdracht, maar is Wisselen wel zo leuk als het lijkt? Plotseling in een ander leven terechtkomen kan heel gevaarlijk zijn…
Als Wisselaar is er één gouden regel waar je je aan moet houden: je vertelt niemand over je gave. Maar hoe moet Anders zijn nieuwe leven geheim houden voor zijn tweelingbroer?
Eerste deel in dé nieuwe serie voor 9+ van Maren Stoffels.

Alvast een stukje luisteren? In De Grote Vriendelijke Update leest Maren Stoffels de eerste pagina voor (begint op 35:38)

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...