FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
4 oktober

Marije en Sylvia

Marije en Sylvia
Marije Tolman en Sylvia Vanden Heede
Woensdag 4 oktober 2017 14:00 uur
Paagman vestiging Centrum
Leeftijdsindicatie: vanaf 6 jaar
Toegang gratis, graag aanmelden

Marije Tolman en Sylvia Vanden Heede vertellen woensdag 4 oktober om 14:00 uur over hun boek Hond in het huis van Wolf. Sylvia zal (inter)actief voorlezen terwijl Marije zorgt voor bijbehorende tekeningen.

 

Hond in het huis van Wolf
Een lekker eng boek over Wolf en Hond. Wolf wil naar zee. 'Jij past op mijn huis, Hond', zegt hij. Daar heeft Hond geen zin in. 'Je moet! Of ik bijt Pup!' dreigt Wolf. Dus doet Hond wat Wolf zegt. Het is eng in het huis van Wolf. Er kraakt iets. Er piept iets. Er krast iets op de ruit. En iets klopt op de deur... Zou dat Kat zijn?

Sylvia Vanden Heede
Sylvia Vanden Heede schrijft voor kinderen die net kunnen lezen, maar ook voor oudere kinderen en tieners. Haar werk werd onder meer bekroond met een Zilveren Griffel en de Gouden Uil Prijs van de Jonge Lezer.

Marije Tolman
Marije Tolman volgde een kunstopleiding in Den Haag en Schotland. Daarna werkte ze in Italië als vormgever. Marije illustreerde onder meer boeken van Carli Biessels en de populaire reeks Mejuffrouw Muis van Erik van Os en Elle van Lieshout,waarvoor ze bekroond werd met een Vlag en Wimpel. Voor De boomhut, dat ze samen met haar vader maakte, ontving ze een Gouden Penseel.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...