FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
30 november - Fred (Den Haag)

Marion Koopmans

Marion Koopmans
Marion Koopmans en Mischa Huijsmans
Boekpresentatie
Woensdag 30 november 2022 17:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Op woensdag 30 november zijn Marion Koopmans en haar zoon Mischa Huijsmans om 17:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zullen hun boek Viroloog in een veranderende wereld presenteren. Aansluitend zullen zij signeren.

Viroloog in een veranderende wereld
‘Undiagnosed pneumonia: request for information.’ Eind 2019 ontvangt Marion Koopmans een bericht dat de wereld op zijn kop zal zetten: in de Chinese stad Wuhan is bij verschillende patiënten een ernstige vorm van longontsteking geconstateerd waarvan de bron niet kan worden vastgesteld. Gedacht wordt aan de zoönose sars of een andere infectieziekte die van een dier op de mens kan overgaan.

In Viroloog in een veranderende wereld kijkt Marion Koopmans terug op haar carrière als viroloog en haar ervaringen met covid-19 en andere grote virusuitbraken, zoals sars, ebola, mers en H1N1. Samen met haar zoon Mischa Huijsmans reflecteert ze op wetenschappelijke adviezen in crisistijd, op de zoektocht naar kennis en omgaan met onzekerheid, op haar plotselinge beroemdheid, op twijfelaars, wappies en waanzinnigen, en de soms gecompliceerde grens tussen politiek en wetenschap.

Aanmelden 
De boekpresentatie van Marion Koopmans en Mischa Huijsmans is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk. Let op: een aanmelding is geen gegarandeerde zitplaats.

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar! Hier ziet u het actuele aanbod van titels die u kunt laten signeren, voorzien van een persoonlijke opdracht.

Hoe bestelt u een gesigneerd exemplaar?
* Plaats het gewenste boek in uw winkelmand en doorloop de stappen om uw bestelling te plaatsen.
* Kies uw voorkeur voor ophalen in een van onze winkels of voor bezorgen.
* Vink de keuzemogelijkheid om uw boek te laten signeren aan
* Voer desgewenst uw tekst voor een geschreven opdracht in

Doordat het boek speciaal voor u gesigneerd wordt, kan het boek pas na 30 november uitgeleverd worden. Marion Koopmans en Mischa Huijsmans zullen het boek op die datum signeren en u haalt het boek dan op een later moment - wanneer het u uitkomt - op bij Paagman, of u laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij u daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...