FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
2 maart - Fred (Den Haag)

Marion Pauw

Marion Pauw
Marion Pauw
Interview door Ivan Borghstijn
Zaterdag 2 maart 2019 13:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Zaterdag 2 maart 2019 is Marion Pauw te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zal door Ivan Borghstijn over haar boek De experimenten geïnterviewd worden. Aansluitend zal zij signeren.

De experimenten
Vijftig jaar lang hebben ze elkaar niet gezien of gesproken. Maar nu is Alma ziek en dit weekend is er niemand anders om voor haar te zorgen dan haar stiefdochter Charlie. Zodra ze terug is in het huis van haar jeugd weet Charlie weer waarom ze het al die jaren geleden voorgoed heeft verlaten. Maar dan begint Alma te vertellen: over hoeveel mensen er in een kolenwagon passen; de eeuwige honger; over de experimenten in Blok 10 van Auschwitz. Kan een gruwelijke getuigenis een levenslange verwijdering overbruggen?

Marion Pauw
Marion Pauw (1973) is een Nederlandse schrijfster en scenariste. Pauw werd geboren in Australië en emigreerde op haar zesde naar Nederland. Ze werkte onder meer als freelance journaliste en copywriter. In 2005 debuteerde ze met haar thriller Villa Serena. Na We moeten je iets vertellen in 2015 kondigde Pauw aan te stoppen met schrijven. In 2017 schreef zij daarentegen al samen met Susan Smit Hotel Hartzeer

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...