FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
MALL: Open tot 18:00 uur
Archief
9 september - Centrum (Den Haag)

Marja Visscher

Marja Visscher
Marja Visscher
Boekpresentatie
Donderdag 9 september 2021
18:00-19:00 uur Residentiewandeling door 't Gilde Den Haag (geen plekken meer beschikbaar)
19:00 uur Korte lezing en signeren
Paagman vestiging Centrum (Den Haag)
Toegang gratis, reserveren verplicht

Op donderdag 9 september is Marja Visscher om 18:00 uur te gast bij Paagman om haar nieuwe boek Het torentje van Adelheid presenteren. De boekpresentatie start met een Residentiewandeling vanaf onze vestiging Centrum (Lange Poten 41, Den Haag) door historisch Den Haag. Aansluitend zal Marja Visscher bij Paagman Centrum een korte lezing geven en signeren. Lees hier onze coronamaatregelen en veelgestelde vragen bij evenementen.

Voor de wandeling zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar. Wilt u alleen naar de lezing komen? Vul dan het aanmeldformulier in!

Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan uw persoonlijk gesigneerde exemplaar!

Aanmelden
De Residentiewandeling en aansluitende korte lezing en signeersessie van Marja Visscher is gratis toegankelijk. Voor de wandeling hebben wij helaas geen plekken meer beschikbaar, maar u bent van harte welkom om u aan te melden voor de lezing en signeersessie om 19:00 uur bij Paagman Centrum (Lange Poten 41, Den Haag).

Het torentje van Adelheid
In Het torentje van Adelheid bezoekt Johan Rudolf Thorbecke de weduwe gravin Henriëtte Solger in Dresden. Haar dan vierjarige dochtertje Adelheid wordt door hem voorgelezen en roept: ‘Later trouw ik met de professor en word ik koningin van Nederland.’ In 1831 bezoekt Thorbecke de familie opnieuw en wordt hij, tot teleurstelling van moeder Henriëtte, verliefd op de negentienjaar jongere dochter Adelheid. Het wordt Thorbecke niet gemakkelijk gemaakt. De toeziend voogden laten haar niet zomaar los. Na twee jaar wachten trouwen zij en leven een gelukkig leven waarbij Adelheid zeer geïnteresseerd is in zijn politieke carrière. Toch kent hun leven samen ook pikzwarte momenten en moeten zij vechten om die te boven te komen.

Hoe bestelt u een gesigneerd exemplaar?
* Plaats het gewenste boek in uw winkelmand en doorloop de stappen om uw bestelling te plaatsen.
* Kies uw voorkeur voor ophalen in een van onze winkels of voor bezorgen.
* Vink de keuzemogelijkheid om uw boek te laten signeren aan
* Voer desgewenst uw tekst voor een geschreven opdracht in

Doordat het boek speciaal voor u gesigneerd wordt, kan het boek pas na 9 september uitgeleverd worden. Marja Visscher zal het boek op 9 september signeren en u haalt het boek dan op een later moment - wanneer het u uitkomt - op bij Paagman, of u laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij u daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Onze evenementen zijn ook regelmatig via Facebook Live te volgen.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...