FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
10 januari - Fred (Den Haag)

Marjolein Dubbers

Marjolein Dubbers
Marjolein Dubbers
Korte introductie en vragen beantwoorden
Donderdag 10 januari 2019 19:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden
Donderdag 10 januari 2019 is Marjolein Dubbers om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zal een een korte introductie geven over haar boek Eet meer energie geven en vooral veel vragen beantwoorden. Aansluitend zal zij signeren.

Eet meer energie
Wie wil zich niet fitter voelen, met meer energie? In Eet meer energie van Marjolein Dubbers lees je hoe je je lichaam aanzet de eigen vetten te gebruiken als bron van energie. Je leert daarbij over te stappen van vooral suikers en granen (glucoseverbranding) naar o.a. roomboter, kokosolie, walnoten en feta (vetverbranding). Deze overstap geeft je meer energie en meer gezondheid, en maakt je slanker.
Als je gedurende de hele dag een hoog niveau van energie wilt, zowel fysiek als mentaal, is het essentieel om een vetverbrander te worden. Een vetverbrander is namelijk heel goed in staat om de eigen vetcellen, die altijd in het lichaam voorradig zijn, te gebruiken als bron van energie.
Een vetverbrander zijn heeft enorm veel voordelen. Meer dagelijkse energie, meer rust in je lichaam, minder ontstekingen, minder lichamelijke klachten, meer mentale denkkracht en niet te vergeten: overgewicht wordt gebruikt als brandstof voor energie.
Je lichaam maakt deze energie uit vetverbranding aan in de mitochondriën, ook wel energiefabriekjes genoemd. Deze bevinden zich in al je cellen. In ‘Eet meer energie’ staat welk eten zorgt voor meer energie en welk eten je beter kunt vermijden, hoe het proces van verbranding in je lichaam werkt, en wat je in je keuken op voorraad moet hebben. Bovendien krijg je 30 heerlijke recepten uit de energieke keuken.

Marjolein Dubbers
Marjolein Dubbers heeft online de Energieke Vrouwen Academie opgericht. Deze site is met meer dan 2 miljoen bezoekers per jaar het grootste Nederlandstalige platform voor vrouwen op het gebied van gezondheid. Inmiddels zijn al tienduizenden vrouwen geïnspireerd om hun voedingspatroon te veranderen. Marjolein is food- en lifestylecoach en heeft een passie voor de gezondheid van vrouwen.

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €14,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu! 


 

 

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...