FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
10 oktober - Mall of the Netherlands

Mark Janssen

Mark Janssen
Mark Janssen
Voorleestheater prentenboek Kinderboekenweek
Zondag 10 oktober 2021 13:00 uur
Paagman vestiging Mall (Leidschendam)
Toegang gratis, reserveren verplicht
Leeftijdsindicatie: vanaf 3 jaar

Op zondag 10 oktober is Mark Janssen om 13:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Mall of the Netherlands (Leidschendam). Hij zal vertellen over zijn Kinderboekenweek-prentenboek Dromer. Samen met de aanwezige kinderen probeert hij er achter te komen of er Denkers, Doeners en Dromers in de ruimte zijn! Aansluitend zal hij signeren. Lees hier onze coronamaatregelen en veelgestelde vragen bij evenementen.

Aanmelden
Het voorleestheater van Mark Janssen is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen.

Dromer
Aron is op weg van school naar huis. Hij piekert. In de klas hebben ze het gehad over wat iedereen worden wil. Maar hij weet het nog niet… Papa vertelt Aron dat er Denkers zijn, kinderen die nadenken het leukste vinden wat er bestaat. En dan zijn er Doeners, die kunnen geen moment stilzitten, die worden brandweerman, huizenbouwer, en dan heb je… Aron kijkt om zich heen, de takken, de wolken, de geluiden – alles verandert in één grote wonderlijke wereld.

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Paagman ontvangt met grote regelmaat beroemde auteurs uit binnen- en buitenland. Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar! En hier ziet u het actuele aanbod van titels die u kunt laten signeren, voorzien van een persoonlijke opdracht.

Hoe bestelt u een gesigneerd exemplaar?
* Plaats het gewenste boek in uw winkelmand en doorloop de stappen om uw bestelling te plaatsen.
* Kies uw voorkeur voor ophalen in een van onze winkels of voor bezorgen.
* Vink de keuzemogelijkheid om uw boek te laten signeren aan
* Voer desgewenst uw tekst voor een geschreven opdracht in

Doordat het boek speciaal voor u gesigneerd wordt, kan het boek pas na 10 oktober uitgeleverd worden. Mark Janssen zal het boek op die datum signeren en u haalt het boek dan op een later moment - wanneer het u uitkomt - op bij Paagman, of u laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij u daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Onze evenementen zijn ook regelmatig via Facebook Live te volgen.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...