FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
6 april - Centrum (Den Haag)

Marloes de Vries

Marloes de Vries
Marloes de Vries
Meet & Greet
Zaterdag 6 april 2019 11:00 uur
Paagman vestiging Centrum (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Zaterdag 6 april 2019 is Marloes de Vries om 11:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Centrum, Lange Poten 41 Den Haag. Zij zal een meet & greet houden met haar fans naar aanleiding van haar zojuist verschenen boek Volwassen worden is optioneel en uiteraard zal zij signeren.

Volwassen worden is optioneel
Marloes de Vries kan als geen ander de strubbelingen van het leven in een stripje vatten. Volwassen worden is optioneel is een bundel van meer dan 100 herkenbare stripjes voor iedereen die technisch gezien al volwassen is maar daar eigenlijk lak aan heeft.

Wat als je leeftijdstechnisch wel volwassen bent, maar daar lak aan hebt? Wat als iedereen om je heen baby’s krijgt, en jij amper een vetplantje in leven kunt houden? Wat als jij auto’s mag besturen, maar er liever eentje van Lego bouwt? In Volwassen worden is optioneel laat Marloes de Vries zien dat volwassen worden is wat je er zelf van maakt.

Marloes de Vries
Marloes de Vries tekent en schrijft al sinds ze klein is, en heeft er haar werk van gemaakt. Na vele boeken van anderen te hebben geïllustreerd is Volwassen worden is optioneel het eerste boek dat geheel van haar hand is. Marloes heeft meer dan 107.000 volgers op Instagram en tekent wekelijks strips voor Tina en Flair. Naast strips illustreert ze boeken en schrijft ze artikelen voor magazines als Flow en Charlie.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...