FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
19 juni - Fred (Den Haag)

Marry de Gaay Fortman

Marry de Gaay Fortman
Marry de Gaay Fortman
interview door Maarten Dessing
Dinsdag 19 juni 2018 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Dinsdag 19 juni 2018 is topadvocaat Marry de Gaay Fortman om 19:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217 Den Haag. Zij zal worden geïnterviewd door Maarten Dessing naar aanleiding van haar boek Verdrink geen dooie eend. Aansluitend zal zij signeren. 

Verdrink geen dooie eend - De kunst van beminnelijke doeltreffendheid
Topadvocaat Marry de Gaay Fortman deelt, op basis van haar ervaringen aan de top als vrouw in een mannenwereld, haar inzichten in hoe we verbinding kunnen zoeken om succesvoller, slagvaardiger en innovatiever te worden. De belangrijkste lessen: verdrink geen dooie eend, oftewel: laat situaties niet escaleren en besteed weinig aandacht aan iets negatiefs. Als je motto “getting to yes” is hoef je nooit meer iemand zijn ongelijk, onvermogen of falen in te wrijven, maar ontstaat er ruimte om nuchter te focussen op het bereiken van gezamenlijke doelen. Effectief gedrag en open communicatie voorkomen dat anderen onnodig beschadigd raken – iets waarmee je uiteindelijk vooral jezelf in de vingers snijdt. Met schwung vertelt Marry de Gaay Fortman hoe ze zich gaandeweg de kunst van beminnelijke doeltreffendheid eigen maakte. Een persoonlijk verhaal en een inspirerend voorbeeld voor iedereen die iets wil bereiken.

Marry de Gaay Fortman
Marry de Gaay Fortman is advocaat-partner corporate governance bij Houthoff en is een expert op het gebied van bestuur en toezicht. Ze is betrokken bij publiek-private vraagstukken en geldt als trusted boardroom advisor. Marry is commissaris bij De Nederlandsche Bank en KLM. Verder is ze voorzitter van Toneelgroep Amsterdam en van Topvrouwen.nl, een stichting die ijvert voor een snellere doorstroom van vrouwen naar de top van het bedrijfsleven.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...