FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
13 mei

Dichtgedachten

Dichtgedachten
Dichtgedachten on tour voor Moederdag
Martin Gijzemijter
Zaterdag 13 mei 2017 13:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden

Helaas gaat dit evenement niet door.

Internetfenomeen Martin Gijzemijter publiceert dichtbundel Dichtgedachten

De tekstschrijver en internetondernemer verrast zijn 100.000 volgers iedere dag opnieuw met een inspirerend gedicht op zijn Facebookpagina.

Nu verschijnt eindelijk zijn bundel. Zijn vierregelige gedichten hebben altijd een universele boodschap over thema’s als leven, liefde, verlies en vriendschap. Hij verzamelde hiermee via Facebook en zijn website een grote schare trouwe fans van 100.000 likers. In de bundel zijn honderd gedichten opgenomen. Een deel daarvan verscheen eerder online.

Martin Gijzemijter werkt als freelance tekstschrijver en publiceert niet alleen online gedichten, maar schrijft ook songteksten. Speciaal voor het programma Missie Max schreef hij het lied Bij mij dat Glennis Grace ten gehore bracht voor uitgezonden militairen. Samen met Tjeerd Oosterhuis schreef hij het lied Hier zijn we samen, dat eind vorig jaar door de Postcodeloterij gebruikt is voor de reclamespot Geluk is vaak dicht in de buurt.

Ook bedacht Gijzemijter varianten op zijn dichtgedachten voor de kerstdagen: zogenaamde Troostkerstkaarten. Hij schoof er eind 2016 voor aan bij Tijd voor Max om te vertellen over dit idee. Juist in die tijd van het jaar hebben veel mensen geen behoefte aan een traditionele kerstkaart, omdat zij bijvoorbeeld een dierbare moeten missen of alleen zijn. De Troostkerstkaart voorziet in dit maatschappelijke probleem.

Martin Gijzemijter
Martin Gijzemijter (1979) woont in Lelystad en heeft samen met zijn vrouw Martine twee kinderen. 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...