FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
3 mei

Martje van der Brug

Martje van der Brug
Martje van der Brug
Boekpresentatie en interview door Jean-Pierre Geelen
Donderdag 3 mei 2018 19:00 uur
Paagman vestiging Fred Den Haag
Toegang gratis, graag aanmelden

Donderdag 3 mei 2018 is Martje van der Brug om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred om haar nieuwe boek te presenteren. Zij zal geïnterviewd worden door Jean-Pierre Geelen over haar nieuwe boek Zo doen we dat hier. Aansluitend zal zij signeren.

Zo doen we dat hier
Martje van der Brug schreef eerder Havo is geen optie en Wat doen we met moeder. In Zo doen we dat hier van Martje van der Brug wordt Dirk na een ongelukkig incident op de studentensociëteit door de senaat geschorst. Hij duikt onder op het landgoed van zijn ouders in Berkheij om zijn rechtenstudie af te ronden, terwijl zijn vader met behulp van zijn netwerk probeert aansprakelijkheid en een schandaal te voorkomen. Intussen zet Dirks moeder zich in voor vluchtelingen. Ze stelt het leegstaande koetshuis beschikbaar aan de gemeente voor een gezin uit Saoedi-Arabië. Dirk valt voor de charmes van de mooie dochter Yasmin, die vlot went aan de Nederlandse zeden. Haar broer Ahmed houdt echter vast aan de sharia en vindt de aanpassing van zijn familie aan de Westerse waarden onacceptabel. Martje van der Brug heeft het talent heikele sociale kwesties op spitsvondige wijze bespreekbaar te maken en doet dat wederom in Zo doen we dat hier.

Martje van der Brug
Martje van der Brug (1959) schrijft romans over actuele maatschappelijke thema’s. Ze werkte meer dan dertig jaar als copywriter in de reclame. Daar ontwikkelde zij de aansprekende toon waar haar sociale romans om bekend staan. Als 'kakker van huis uit' geeft zij in haar boeken een geestig inkijkje in de wereld van de elite.

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €12,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu!


 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...