FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
7 april - Delft

Martyn van Beek

Martyn van Beek
Martyn van Beek
Boekpresentatie
Zondag 7 april 2019 14:00 uur
Paagman vestiging Delft
Toegang gratis, graag aanmelden
Zondag 7 april 2019 is Martyn van Beek om 14:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Delft (Choorstraat 1). Hij zal zijn boek Engel zonder vleugels presenteren. Aansluitend zal hij signeren.

Engel zonder vleugels
“Wat mijn advocaat niet voor elkaar kreeg, dat regel ik vanaf nu wel op mijn eigen manier. Ik krijg mijn zoon terug. Daar heb ik letterlijk alles voor over”.
Als Rob door Bureau Jeugdzorg de voogdij over zijn kind kwijtraakt, gaat hij over tot een drastische maatregel: hij ontvoert de dochter van gezinsvoogd Carla Kruiswijk. In ruil voor de dochter moet Kruiswijk op televisie bekendmaken dat ze tientallen kinderen onterecht uit huis heeft geplaatst. Ze bekent en een schok van verontwaardiging gaat door Nederland. Rob heeft zijn doel bereikt en wil de dochter vrijlaten. Maar als hij dat wil doen, blijkt ze verdwenen. Terwijl de politie op zijn hielen zit, probeert hij samen met misdaadjournaliste Ayşe Beyaz uit te vinden wat er met het meisje is gebeurd.

Martyn van Beek
Martyn van Beek (1975) debuteerde in 2011 met Het verraad van Bali, geschreven vanuit zijn liefde voor het tot twee maal toe door terroristische aanslagen geteisterde eiland. In de jaren daarna verschenen van zijn hand De strijders van Ta'ab en De visser van Hoi An. In oktober 2016 verscheen de 'Storytel Original' Tweede kans, een spannende, in opdracht van Storytel speciaal voor audio geschreven serie. Deze serie is inmiddels ook in het Zweeds vertaald, én bekroond met de Hebban Award voor het Beste Luisterboek 2017.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...