FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur

Materialen CPNB: campagnes voor de lezers van de toekomst

Het is weer tijd om al je materialen voor de leukste Kinderboekencampagnes te bestellen! Doe jij dit jaar mee aan campagnes zoals de Kinderboekenweek en De Nationale Voorleesdagen? Op deze pagina vind je tijdens de bestelperiode lespakketten, boekenpakketten en versier-je-klaspakketten. Haal het leesplezier naar de klas!

Bestel vóór 7 juni 2023 de materialen voor de Kinderboekenweek 2023, de Nationale Voorleesdagen 2024 en de Kinderjury 2024. Alleen bestellingen die tijdens de bestelperiode zijn geplaatst, zijn verzekerd van levering.

Kinderboekenweek 2023: 4 okt t/m 15 okt 2023

Het thema voor de Kinderboekenweek 2023 is 'Bij mij thuis'. Bij mij thuis lezen we elke avond voor het slapengaan. Bij mij thuis kun je heel ver boven de stad uitkijken. Bij mij thuis vieren we het Suikerfeest. Bij mij thuis wonen twee mama’s. Bij mij thuis eten we elke vrijdag patat. Bij mij thuis zijn alle deuren breed genoeg voor de rolstoel van mijn broertje. Hoe is het bij jou thuis? Wat maakt jouw huis een thuis? Bij iedereen is het thuis anders. We kunnen zo veel van elkaar leren, lees mee!

Nationale Voorleesdagen: 24 jan t/m 3 feb 2024

De Nationale Voorleesdagen sluiten perfect aan op het initiatief om dagelijks vijftien minuten (voor) te lezen in de klas. De kinderen ervaren het plezier van boeken. Bovendien ontwikkelen ze naast een beter taalgevoel ook hun empathisch vermogen. Daarom: voorlezen maakt je leuker! 

Gelezen in de nieuwsbrief bij Paagman.nl

11 ARTIKELEN
Sorteren op Prijs Populair Verschenen
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...