FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
24 november

Meester Bart

Meester Bart
Meester Bart
Lezing en signeren
Donderdag 24 november 19:00 uur
Paagman vestiging Centrum
Toegang gratis, graag aanmelden

Donderdag 24 november is Bart Ongering, beter bekend als Meester Bart, om 19:00 uur te gast bij Paagman vestiging Centrum, Lange Poten 41. Naar aanleiding van zijn nieuwe boek Meester Bart op zijn best geeft hij een lezing en aansluitend signeert hij.

‘Wie zich de streken uit zijn eigen jeugd niet meer voor de geest kan halen, moet eigenlijk niet voor de klas gaan staan.’
Meester Bart is dé meester van Nederland. Zonder zich te verliezen in het politieke debat of onrealistische visies op het onderwijs, probeert hij verschil te maken voor leerlingen. Zijn blik op onderwijs en op schoolkinderen is een drijfveer voor vele leraren, ouders én leerlingen.
In Meester Bart op zijn best staan zijn beste stukken en uitspraken; en nieuw werk waarin Bart de lezer meeneemt in zijn ontwikkeling van ‘probleem-leerling’ tot leraar-met-een-missie. Voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van deze inspirerende, authentieke meester!

Bart Ongering, beter bekend als: ‘Meester Bart’, is de populairste meester van Nederland. Afkomstig uit een echte onderwijsfamilie staat hij op zijn 26e voor het eerst voor de klas. Hij is docent vmbo en onderbouw in Amsterdam en columnist voor Trouw.

In 2013 verscheen Meester Bart, ik hoef niet op te letten, ik weet alles al, met ontroerende, grappige en opmerkelijke uitspraken van zijn leerlingen. Als geen ander weet hij de wereld om hem heen in rake zinnen te vatten door zijn scherpe observaties. Inmiddels heeft hij meer dan 120.000 volgers op social media. Bart Ongering: Voor mij kan het onderwijs niet persoonlijk genoeg zijn.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...