FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 21:00 uur
Archief
30 april - Mall of the Netherlands

Meisje Djamila

Meisje Djamila
Meisje Djamila
Meet & greet en signeren
Dinsdag 30 april 2024 11:00 uur
Paagman vestiging Mall of the Netherlands

Wauw! Meisje Djamila komt naar de Mall of the Netherlands! Op dinsdag 30 april is Meisje Djamila om 11:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Mall (Mall of the Netherlands, Leidschendam) voor een meet & greet en om haar boek Mila en de magische dromenvanger te signeren.

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk! Er zijn geen plaatsen meer beschikbaar.

Aanmelden
De meet & greet met Meisje Djamila is gratis toegankelijk. Wel vragen wij om je aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Let op! Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk! Er zijn geen plaatsen meer beschikbaar. Bij aankomst kun je aansluiten in de rij om Meisje Djamila te ontmoeten en jouw boek te laten signeren. Heb je je aangemeld maar kun je toch niet komen? Laat het dan svp weten via een mail aan [email protected].

Meisje Djamila
Djamila is een Nederlandse youtuber, zangeres en filmactrice. Ze werd bekend door haar YouTube-kanaal MeisjeDjamila, waarmee ze met meer dan een miljoen abonnees een van de bekendste Nederlandse vrouwelijke youtubers is. In totaal zijn haar video's al meer dan 1 miljard keer bekeken.

Mila en de magische dromenvanger
Mila krijgt voor haar tiende verjaardag een prachtige zelfgemaakte dromenvanger van haar lievelingstante Avilia. Het is het beste cadeau dat ze ooit heeft gekregen. En als ze die avond gaat slapen, blijkt het niet zómaar een dromenvanger te zijn: hij is magisch! Mila komt in Dromenlaan terecht, waar Somnia, een vrolijk mannetje met paarse ogen, haar rondleidt. Hij legt haar uit dat in Dromenlaan verschillende droomhuizen staan waar je naar binnen kan gaan en verschillende dromen kan beleven! Het enige wat Mila hoeft te doen is een deurtje kiezen...

En jij kan als lezer hetzelfde doen! Dit boek lees je namelijk in de volgorde die je zelf kiest. Welke droom wil jij dromen vannacht? Wil je heerlijk zwemmen in de zee tijdens een kleurrijk zeemeerminnenfeest? Wil je hoog boven de wolken vliegen zonder vleugels? Of wil je misschien een fantastische tijdreis maken? Het kan allemaal. Droom maar fijn!

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...