FRED (Den Haag): Open tot 20:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 18:00 uur
Agenda
Archief
Geannuleerd

Mensje van Keulen

Mensje van Keulen
GEANNULEERD
Mensje van Keulen
Interview door Hans Smit
Zondag 15 maart 2020 15:00 uur
Paagman vestiging Centrum (Den Haag)

GEANNULEERD: Het bezoek van Mensje van Keulen om 15:00 uur bij Paagman, vestiging Centrum zal geen doorgang vinden.

Update 14-3-2020 17:00 uur: besloten is om dit evenement geen doorgang te laten vinden. Mogelijk wordt het bezoek op een later moment ingehaald.

Ik moet u echt iets zeggen

In Ik moet u echt iets zeggen van Mensje van Keulen komen ogenschijnlijk gewone mannen en vrouwen aan het woord die reden genoeg hebben om het leven niet altijd als een feest te omarmen.
Wat aanvankelijk een doodgewone situatie lijkt mondt uit in de naakte waarheid, soms subtiel onthuld, soms als een mokerslag uitgedeeld. Een vrouw meldt aan de ontbijttafel achteloos en totaal onverwacht dat ze wil scheiden, een andere vrouw neemt wraak op haar bedillerige echtgenoot door de erfenis van zijn moeder een rol te laten spelen, de moeder van een moorddadige zoon doet een verrassend beroep op de rechter. Mensje van Keulen geeft een stem aan personages die niet vaak gehoord worden.

Mensje van Keulen
Mensje Francina van der Steen (1946) is een Nederlands schrijfster die publiceert onder het pseudoniem Mensje van Keulen. In het autobiografische Olifanten op een Web (1997), dat Mensje naar aanleiding van de dood van haar moeder schreef, is veel over haar jeugd, latere belevenissen en haar schrijverschap te vinden.

85ste Boekenweek
Zaterdag 7 maart is het zover: de 85ste Boekenweek gaat van start! Van 7 t/m 15 maart is het weer Boekenweek met dit jaar als thema ‘Rebellen en dwarsdenkers’. Het Boekenweekgeschenk met titel Leon & Juliette wordt dit jaar geschreven door Annejet van der Zijl. U ontvangt het Boekenweekgeschenk gratis tijdens de Boekenweek bij besteding van ten minste €15,- aan Nederlandstalige (e-)boeken.

Lees meer Lees minder
Agenda
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...