FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
20 maart

Mensje van Keulen

Mensje van Keulen
Mensje van Keulen
Lezing en signeren
Zondag 20 maart 13:00 uur
Paagman vestiging Centrum, Lange Poten 41
Toegang gratis, graag aanmelden

Zondag 20 maart is Mensje van Keulen om 13:00 uur te gast bij Paagman vestiging Centrum. Naar aanleiding van haar nieuwe boek Schoppenvrouw geeft zij een lezing.

Schoppenvrouw
Voor Paula, de hoofdpersoon in Schoppenvrouw, luidt de vriendschap met een nieuwe klasgenote en haar decadente broer een even onweerstaanbare als schokkende periode in haar leven in. De confrontatie die hieruit voortvloeit met de mysterieuze heler en ziener dokter Adami, werpt, hoewel ze geen geloof aan zijn sinistere voorspellingen hecht, een schaduw vooruit. Jaren later, wanneer ze ontdekt dat haar dochter een misdaad heeft begaan, lijken Adami's onheilspellende woorden alsnog te worden bewaarheid. Paula's onvoorspelbare, kwetsbare bestaan met haar dochter en haar man Oscar, een geziene notaris, wordt vanaf de eerste regel in deze roman vol suspense haarscherp getekend.

De 81e Boekenweek, van 12 tot en met 20 maart 2016, draait om het thema Duitsland – Was ich noch zu sagen hätte…. Duitsland: het land van Bach, Berlijn en van Bratwurst. Van diepgeworteld voetbalsentiment en kuilen aan het strand. En van de Tweede Wereldoorlog. Maar Duitsland biedt nog zoveel meer onderwerpen om over te praten, te lezen en te schrijven. Het Boekenweekgeschenk Broer is dit jaar geschreven door Esther Gerritsen. Het Boekenweekgeschenk is gratis bij besteding van ten minste 12,50 euro aan Nederlandstalige boeken en zolang de voorraad strekt.

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Mensje van Keulen
*
*
*
*
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...