FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
4 juni - Fred (Den Haag)

Merel Stegeman

Merel Stegeman
Merel Stegeman
Boekpresentatie
Dinsdag 4 juni 2019 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op dinsdag 4 juni is Merel Stegeman om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zal dan haar nieuwe boek Wonderlust presenteren en aansluitend zal zij signeren. 

Wonderlust
Wonderlust
van Merel Stegeman is een anders-dan-anders traveljournal! De focus ligt niet zozeer op het vastleggen van waar je bent en wat je doet, maar meer op het ontdekken van wat die reiservaringen met jou doen. Met inspirerende vragen vooraf, tijdens en ná je reis kom je erachter wat je beweegt, waar je blij van wordt, en welke inzichten je na je reis wilt blijven toepassen. Op je terugreis is je rugzak dus nog gevulder, doordat je niet alleen de wonderlijke wereld om je heen, maar ook je eigen wonderlijke wereld beter hebt leren kennen. Prachtig met de hand vormgegeven. Het ideale cadeau voor iedere backpacker, wereldreiziger, verwonderaar, en bijna-student die eerst nog een tussenjaar doet!

Merel Stegeman 
Met een grote liefde voor avontuur heeft Merel in haar eentje de hele wereld over gereisd. Al schrijvende in haar reisdagboek miste ze de vragen die haar uitdaagden om te ontdekken wat echt belangrijk voor haar was. Dit was de inspiratie voor het ontwikkelen van Wonderlust, een combinatie van haar liefde voor reizen, illustreren, ontwikkelen & inspireren. Merel geeft training & coaching aan jongeren, binnen het onderwijs en het zakenleven.
Leuk weetje: Merel heeft Wonderlust helemaal met de hand vormgegeven.

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €14,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu!

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...