FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
16 juni- Fred (Den Haag)

Michel Meissen

Michel Meissen
Michel Meissen
Boekpresentatie
Donderdag 16 juni 2022 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op donderdag 16 juni is Michel Meissen om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Hij zal zijn boek Statige Dames en Heren presenteren. Aansluitend zal hij signeren.

Statige Dames en Heren
56 levensverhalen die - als puzzelstukjes - met elkaar verbonden zijn en naar tijd samenvallen met ontstaan en ontwikkeling van de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden.
‘Statige dames’ leven hun leven en vertellen: waaronder Juliana van Stolberg, Amalia van Solms, Maria van Reigersberg, regentes Cornelia van Wouw die leiding gaf aan een hofje voor lieve oude vrouwen en vrijsters ‘opentlijk belijdenis doende van den waaren gereformeerde godsdienst’. Prinses Mary Stuart de Jongere leeft haar leven evenals schilderes Judith Leyster. Opmerkelijk is Anna van Gelder, echtgenote van Michiel de Ruyter en statig in eenvoud. Onverstoorbaar en ongebruikelijk voor een dame van haar stand deed zij zelf het zware werk van de was.
‘Statige heren’ leven hun leven en vertellen. Zij dienden de Nederlanden als stadhouder, admiraal, gouverneur-generaal, denker of diplomaat, dichter of schilder, als landsadvocaat, raadpensionaris of avonturier ... in voor- en tegenspoed, in vriendschap, vijandschap of langs elkaar heen.
Statige dames en heren biedt een ongebruikelijke kijk op de geschiedenis van de Nederlanden.

Aanmelden 
De boekpresentatie met Michel Meissen is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kunt u vrij plaatsnemen. Let op: een aanmelding is geen gegarandeerde zitplaats. Voor dit evenement kunt u zitplaatsen reserveren wanneer u deelneemt aan het Paagman Privilege Programma (inloggen vereist, mogelijk vanaf level silver).

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar! Hier ziet u het actuele aanbod van titels die u kunt laten signeren, voorzien van een persoonlijke opdracht.

Hoe bestelt u een gesigneerd exemplaar?
* Plaats het gewenste boek in uw winkelmand en doorloop de stappen om uw bestelling te plaatsen.
* Kies uw voorkeur voor ophalen in een van onze winkels of voor bezorgen.
* Vink de keuzemogelijkheid om uw boek te laten signeren aan
* Voer desgewenst uw tekst voor een geschreven opdracht in

Doordat het boek speciaal voor u gesigneerd wordt, kan het boek pas na donderdag 16 juni 2022 uitgeleverd worden. Michel Meissen zal het boek op die datum signeren en u haalt het boek dan op een later moment - wanneer het u uitkomt - op bij Paagman, of u laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij u daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...