FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
5 september - Fred (Den Haag)

Michiel Romeyn

Michiel Romeyn
Michiel Romeyn
Interview door Willem Bisseling
Zondag 5 september 2021 13:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, reserveren verplicht (beperkt aantal zitplaatsen)

Zondag 5 september is Michiel Romeyn om 13:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Naar aanleiding van het boek Michiel Romeyn - Bepaal jij dat?, geschreven door Robert Lagendijk, wordt Michiel Romeyn geïnterviewd door Willem Bisseling en aansluitend zal hij signeren. Lees hier onze coronamaatregelen en veelgestelde vragen bij evenementen.

>>> KIJK HIER DE LIVESTREAM VAN HET INTERVIEW MET MICHIEL ROMEYN TERUG <<<

Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan hier uw persoonlijk gesigneerde exemplaar!

Michiel Romeyn - Bepaal jij dat?

Een bijzondere blik in het hoofd van Michiel Romeyn
Het duurt even voordat Michiel Romeyn na de kunstacademie zijn weg en vorm weet te vinden, maar dan komt vanaf de jaren tachtig zijn leven in een stroomversnelling. Hij begint met vrienden de Amsterdamse uitgaansclub Mazzo, krijgt een Gouden Kalf voor zijn eerste filmrol en wordt een publiekslieveling met zijn Jiskefet-creaties Oboema, Storm en Van Binsbergen. Na de grote successen gaat het financieel flink mis met Goeiesmorgens - De Musical. Het team van Jiskefet valt uit elkaar. Wie ís Michiel Romeyn? Boven alles een kunstenaar die wil maken. Met een potlood op een blaadje of met een spencer, pruik en plaksnor zijn ideeën, karakters en vooral zijn eigen leven vormgeven. Altijd volgens de regels die hij zelf bepaalt.

Aanmelden
Het interview met Michiel Romeyn is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kunt u zich melden bij het evenement waarna u een zitplaats toegewezen krijgt.

Een gesigneerd exemplaar bestellen

Paagman ontvangt met grote regelmaat beroemde auteurs uit binnen- en buitenland. U leest er alles over op onze nieuwspagina en in onze nieuwsbrief. Vanwege het coronavirus organiseren wij momenteel minder evenementen, maar via onze website kunt u ook in deze tijd regelmatig een uniek gesigneerd exemplaar bestellen, voorzien van een persoonlijke opdracht. Hier ziet u het actuele aanbod van titels die u kunt laten signeren!

Hoe bestelt u een gesigneerd exemplaar?
* Plaats het gewenste boek in uw winkelmand en doorloop de stappen om uw bestelling te plaatsen.
* Kies uw voorkeur voor ophalen in een van onze winkels of voor bezorgen.
* Vink de keuzemogelijkheid om uw boek te laten signeren aan
* Voer desgewenst uw tekst voor een geschreven opdracht in

Doordat het boek speciaal voor u gesigneerd wordt, kan het boek pas na 5 september uitgeleverd worden. Michiel Romeyn zal het boek op 5 september signeren en u haalt het boek dan op een later moment - wanneer het u uitkomt - op bij Paagman, of u laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij u daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Onze evenementen zijn ook regelmatig via Facebook Live te volgen.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...