FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
3 november

Mike Boddé

Mike Boddé
Mike Boddé
Lezing en signeren
Donderdag 3 november 19:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden

Donderdag 3 november is Mike Boddé om 19:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Naar aanleiding van zijn nieuwe boek Lekkere stukken geeft hij een lezing.

De allermooiste muziek die ik ken
'Ik ben iemand met wisselende stemmingen, en daarom leiden mijn zwerftochten mij steeds langs andere gebieden; nu eens ben ik op zoek naar lyrische muziek, dan weer naar ijle, sferische muziek, soms religieus getint (terwijl ik atheïst ben), soms somber, en soms uitermate vrolijk. Met een duidelijke funky puls, of zonder een in het oor springend ritme. De ene keer ben ik op zoek naar humor in muziek, en lichtvoetigheid, de andere keer naar melancholie en ernst. Mijn buien brengen me naar vreemde plekken.'

Mike Boddé doet niets liever dan over muziek praten: over harmonieën, over vorm, betekenis, instrumentkeuze, de bewuste of onbewuste intuïties van de componist, en natuurlijk over de emoties die muziek losmaakt. In Lekkere stukken nodigt hij de lezer (en luisteraar) uit om een trip te maken langs zijn muzikale topfavorieten. Muziek in allerlei stijlen, met een verhaal.

Zo voert Lekkere stukken ons mee door Boddés muzikale universum, waarover hij geweldig aanstekelijk schrijft.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...