FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
24 november

Mildred Zijlstra

Mildred Zijlstra
Mildred Zijlstra
Boekpresentatie en signeren
Dinsdag 24 november 17:00 uur (let op: gewijzigd!)
Paagman vestiging Fred; Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden

Dinsdag 24 november presenteert Mildred Zijlstra haar boek Dansen in een prinsessenjurk om 17:00 uur bij Paagman vestiging Fred.

Let op: de aanvangstijd van deze presentatie is gewijzigd naar 17.00 uur!

Dansen in een prinsessenjurk

Mildred Zijlstra weet al jong dat ze geadopteerd is. Ondanks dat ze een gelukkige jeugd heeft gaat ze op zoek naar haar biologische ouders. Wie dat zijn is een geheim dat haar adoptieouders niet willen onthullen. Na een zoektocht van meer dan dertig jaar spoort Mildred haar biologische moeder toch op en die vertelt haar direct dat ze nooit de naam van haar vader zal noemen. Mildred legt zich daar niet bij neer en speurt in de jaren daarna verder. Ze krijgt steeds meer het idee dat het een hooggeplaatste persoon moet zijn. Pas dertig jaar later komt de zoektocht tot een verrassend einde: hij eindigt bij prins Bernhard.
Met haar autobiografie wil Mildred aan allen die op zoek zijn naar hun biologische ouders, de boodschap meegeven de moed vooral niet op te geven. Het is immers een geboorterecht te weten waar je wortels liggen en wie je biologische ouders zijn.

Mildred Zijlstra
Mildred Zijlstra werd geboren in Den Haag. Haar biologische moeder stond haar vlak na de geboorte af. Mildred werkte enige tijd als redactrice bij een uitgeverij. Vervolgens werkte ze als thuiszorgmanager en later als klachtenfunctionaris in twee ziekenhuizen. Tegenwoordig verblijft ze een groot gedeelte van het jaar in Zuid-Frankrijk met haar echtgenoot.

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Mildred Zijlstra
*
*
*
*
*
*
*
*
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...