FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 18:00 uur
Archief
12 november - Fred (Den Haag)

Misja Beijers

Misja Beijers
Misja Beijers
Workshop
Dinsdag 12 november 2019 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op dinsdag 12 november is Misja Beijers om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zal naar aanleiding van haar boek Oog voor stijl een workshop geven. Aansluitend zal zij signeren. 

Oog voor stijl
In Oog voor stijl interviewt & fotografeert Misja Beijers verschillende experts en stijladviseurs over hun visie op kleding en stijl. Daarnaast vind je héél veel inspiratie uit de uitgebreide collectie door haar gemaakte foto's en interviews met vrouwen & mannen met een eigen, gedurfde stijl. Zo komen en passant thema's als grote maten, vintage, sieraden, lingerie, brillen, de kunst van combineren én verstandig aankopen aan bod. De kern van haar boodschap is: 'Je moet het gewoon durven'. Dan is het nooit te laat om je eigen stijl te vinden en ben je tijdloos mooi.

Misja Beijers
Senior influencer Misja Beijers (1952) fotografeert voor haar blog (www.misjab.nl) voor haar rubriek in het magazine Zin mensen met een inspirerende stijl die zij op straat tegenkomt.

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €14,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu!

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...