FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
12 februari - Mall

Mo Bicep

Mo Bicep
Mo Bicep
Meet & greet en signeren
Zaterdag 12 februari 2022 15:00 uur
Paagman vestiging Mall

Wauw! Mo Bicep komt naar de Mall of the Netherlands! Op zaterdag 12 februari is Mo Bicep om 15:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Mall (Mall of the Netherlands, Leidschendam) voor een meet & greet en om zijn boek Koken met Mo Bicep te signeren. Kom jij ook? Lees hier onze coronamaatregelen en veelgestelde vragen bij evenementen.

Aanmelden
De signeersessie van Mo Bicep is gratis toegankelijk. Bij aankomst kun je aansluiten in de rij om jouw boek te laten signeren. Wel vragen wij je om je aan te melden, zodat wij hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen.

Koken met Mo Bicep
Wil je de allerbeste resultaten halen in de sportschool? Wat je eet bepaalt je resultaat! Met Koken met Mo Bicep maak je snel en supersimpel de beste recepten, die passen bij jouw trainginsdoel. Of je nu wilt afvallen, spieren opbouwen of een gezonde lifestyle behouden, dat gaat je lukken met het boek van Mo!

Begin vandaag nog: bepaal je traings- en eetdoelen en ga daar helemaal voor. Mo Bicep laat je zien hoe belangrijk het is om een doel voor ogen te houden, te leren va je valkuilen en te gaan voor wat je wij wilt bereiken. Het maakt niet uit wat je onderweg tegenkomt. Je zult misschien weleens terugvallen, maar als je 1000 keer valt en je staat 1001 keer op, dan ben je sterker dan ooit.

‘Het is vallen, opstaan en doorgaan. Maar blijf altijd geloven!’ Mo Bicep.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...