FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 18:00 uur
Archief
19 april

Moestuinles

Moestuinles
Meester Jan geeft moestuinles
Woensdag 19 april 2017 15:00 uur
Villa Paagman: Frederik Hendriklaan 217
vanaf 8 jaar
Toegang gratis, graag aanmelden

Woensdag 19 april komt meester Jan om 15:00 uur naar Villa Paagman: hij geeft moestuinles naar aanleiding van het boek Het moestuinboek van meester Jan. Hoe verzorg je je eigen moestuin(tje), en zorg je ervoor dat het over een week groter is.

 

Over Het moestuinboek
Het moestuinboek van meester Jan is een praktische én grappige gids voor kinderen vanaf 7 jaar. Dat een moestuin beginnen niet moeilijk en duur hoeft te zijn, bewijst meester Jan wel. Al ruim veertig jaar geeft hij les aan kinderen uit groep 6 en 7 en leert hij hen hoe ze met succes hun eigen moestuin kunnen beginnen. Met dit boek kun je nu zelf aan de slag. Dus steek je handen uit de mouwen en oogst nog dit jaar je eigen groente. (Handen wassen komt later wel!) Met ruimte voor eigen aantekeningen, groenteweetjes, moestuinmoppen, stap-voor-stapbeschrijvingen en full-colour illustraties en foto's van Pépé Smit.

Jan Bregman werkt al ruim veertig jaar als moestuinmeester op de Amsterdamse H.C. Vinkschooltuin. Het is de oudste schooltuin van Amsterdam, waar jaarlijks zo'n vijfhonderd kinderen les van hem krijgen. Hij schreef dit boek samen met Elsbeth Louis.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...