FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Archief
20 mei

Monica Geuze

Monica Geuze
Monica Geuze
Meet & Greet
Zaterdag 20 mei 2017 12:30 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden
Wil jij graag op de foto met Monica Geuze? Dat kan! Zaterdag 20 mei is vlogger Monica Geuze om 12:30 uur te gast bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Meet en greet Monica Geuze in het echt! Koop natuurlijk direct jouw exemplaar van het boek My Way dat Monica Geuze persoonlijk voor je signeert. Samen met de foto als fantastisch aandenken aan jouw meet & greet met Monica!
My way is het eerste boek van Monica Geuze. Monica Geuze schrijft openhartig over haar succes als wellicht de beroemdste vlogster van Nederland. Daarnaast is Monica Geuze natuurlijk ook diskjockey. Monica vlogt over fotoshoots en haar optredens als DJ, over haar shopsessies en restaurantbezoekjes. Elke dag uit het leven van Monica Geuze staat op YouTube.

Het leven van Monica Geuze
Vandaag heeft Monica Geuze een leven waar veel meisjes jaloers op zijn, met 300.000+ YouTube abonnees. Maar nog maar een paar jaar geleden wist de bekende vlogster totaal niet wat ze wilde gaan doen. In haar boek My Way vertelt Monica Geuze over de weg naar succes. Ze schrijft in haar boek over hoogtepunten maar gaat ook de dieptepunten niet uit de weg. My Way biedt naast tips ook bijzondere inkijkjes in het leven van Monica.
Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...