FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Archief
27 maart - Fred (Den Haag)

Monique Westenberg

Monique Westenberg
Monique Westenberg
Meet & greet
Woensdag 27 maart 2019 14:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Woensdag 27 maart uur is Monique Westenberg om 14:00 te gast bij Paagman vestiging Fred. Zij zal haar kinderboek Dunya – Een hemels hondenleven signeren en gaat natuurlijk met iedereen op de foto.

Dunya – Een hemels hondenleven
In dit hartverwarmende prentenboek, met tekeningen van animatiestudio Anikey, vertelt Monique Westenberg het ontroerende levensverhaal van haar geliefde hond Dunya. Hoe Dunya geadopteerd wordt, hoe ze met z'n tweeën vele avonturen beleven en hoe hun gezin steeds wat groter wordt; Monique ontmoet André, hun zoon wordt geboren en ze nemen een tweede hond in de familie op. Als Dunya oud wordt is het tijd voor afscheid. Iedereen is verdrietig, maar het gezin zal Dunya nooit vergeten: Dunya zit voor altijd in hun hart.

Monique Westenberg
Monique Westenberg (1977) is de partner van zanger André Hazes. Samen hebben ze een zoon, André, en een hond, Gioia. Monique is een rasechte Rotterdamse en zet zich met hart en ziel in voor dieren wereldwijd. Via haar Instagram-account @moniquenoell houdt ze ruim 365.000 volgers dagelijks op de hoogte van haar (gezins)leven, waarin dieren een grote rol spelen. In 2018 overleed Moniques lieve hond Dunya, ze werd 14 jaar. Dunya - Een hemels hondenleven is gebaseerd op hun leven samen. 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...