stringhttps://www.paagman.nl:443/mungi-ngomane
Mungi Ngomane | 9 oktober 2019 bij Paagman
FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 18:00 uur
Archief
9 oktober - Fred (Den Haag)

Mungi Ngomane

Mungi Ngomane
Mungi Ngomane
Interview in het Engels
Woensdag 9 oktober 2019 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op woensdag 9 oktober is Mungi Ngomane om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zal naar aanleiding van haar boek De lessen van Ubuntu geïnterviewd worden. Aansluitend zal zij signeren. 

De lessen van Ubuntu
Een Afrikaans gezegde luidt: ‘Wijzen bouwen bruggen, en dwazen bouwen muren.’ Dus hoe leren we, in een tijd waarin mensen steeds meer van elkaar vervreemden, om bruggen te bouwen? Ubuntu is hierop het antwoord.
Ubuntu komt uit het Xhosa en betekent dat iedereen verbonden is met elkaar: ik ben omdat jij bent. Het is de filosofie die Zuid-Afrika helpt te genezen van de wonden uit het verleden, en de wijsheid van Ubuntu – zoals luisteren, tolerantie, het goede in mensen zien en de bereidheid om te vergeven – kan ook ons helpen de relaties met onze partners, vrienden, familie en collega’s te verbeteren.

Mungi Ngomane
Als kleindochter van Nobelprijswinnaar Desmond Tutu had Mungi Ngomane dagelijks te maken met de levensfilosofie uit de regenboognatie van haar grootvader en Nelson Mandela. In De lessen van Ubuntu geeft ze deze wijsheden aan ons door.

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €14,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu!

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...